Rally suksess 13.-14. mai 2017

14.05.2017

Da er første Rally stevne i regi av Alta Hundeklubb historie. Det ble en ubetinget suksess. Stor deltakelse, topp resultater og supert arrangement og nydelig vær.

At vi skulle være så heldige og få nesten 100 startende på to dager er mye mer enn vi hadde turt og drømme om på forhånd da vi søkte om stevne tidlig i vinter. Men  du verden så moro at så mange kom. Og utfra tilbakemeldingene fra mange av deltakerne så har dere hatt det bra og trivdes her hos oss. Det er vi veldig glade og takknemlige for.  Velkommen tilbake igjen i november på innendørsstevne.

 Dommer i helga har vært Kirsti Kahrs fra Oslo. Hun hadde aldri vært så langt nord. Kirsti var strålende fornøyd med helga.

  • Jeg har hatt det helt fantastisk. Nydelig vær, flinke arrangører, supre hundeførere og godt nivå på ekvipasjene. Det jobbes godt med hund her, det er det ingen tvil om, sa Kirsti.   Bedre attest går det ikke an å få folkens! Ta det til dere!

Vinnere Eliteklassen Søndag
 

Mange som står bak at stevnehelga ble så vellykket som den ble. Takk til Vibeke og Bjørn Pettersen fra Hammerfest som har bidratt med coaching og opplæring, samt vært stevneleder slik at alle i arrangørklubben som ville delta kunne delta.

Takk til Kristin Aune og Kristian Larsen som har hatt regien og styrt skuta på en god måte sammen. Kunne ikke vært gjort bedre.

Tusen takk til klubben sine nye og ferske medlemmer i rallygruppa som har stått på og vært et eneste stort smil hele helga igjennom. Ingen oppgave for stor og ingen oppgave for liten for den lærevillige og positive gjengen.

Og sist men ikke minst takk til de fantastiske sponsorene våre som ikke bare har bidratt med masse utrolig flotte premier, men også har vært til stede hele helga og bidratt av sin tid til arrangementet. Takk Jon Ivar Helgesen og Nornett og Tor Christian Wisløff på Buddy som var tilstede hele helga. Takk også til Anne Ma Doghouse og Canelana for fantastiske flotte premier.

Gratulerer så mye til Mette Nilsen med Aysa som fikk to cert og seier i Elite klassen og Cecilie Pettersen med Nicki som fikk sitt siste Cert og dermed Champinoat på søndag. Alta hundeklubb fikk altså æren av å dele ut den første champinoatrosetten i Rally i Finnmark.

Klapp på skuldra til hver og en som har bidratt med å delta og arrangere. Uten dere hadde det ikke blitt så bra.   

Neste Rallystevne i Alta blir 4,-5. november i ridehallen på Røstan. Håper vi ses! 

 Vinnere Eliteklasse LørdagVinnere klasse 1, 2 og 3 lørdag Vinnere klasse 1, 2 og 3 søndag
Vinnere klasse 1 lørdag Vinnere klasse 1 søndag
Vinnere klasse 2 lørdag Vinnere klasse 2 søndag
Vinner klasse 3 lørdag Vinnere klasse 3 søndag
   
   
   
   
    

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn: E-postadresse: Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Skriv inn koden innebygd i bildet