VELKOMMEN TIL ALTA HUNDEKLUBB

 

Alta Hundeklubb er åpen for eiere av både små og store hunder, rasehunder, blandingshunder, jakthunder, brukshunder og familiehunder. Klubben legger opp til varierte aktiviteter, med treninger, kurs, konkurranser, sosialt samvær, og mye mer.

Alta Hundeklubb er underlagt NKK, og vi følger NKK`s etiske regler. I tillegg har vi presisert hvilke etiske regler som gjelder for alle våre aktiviteter:

Kontonr. til Alta Hundeklubb: 4910 14 16975

 

 

Etiske regler for Alta Hundeklubb

1. Som medlem av Alta Hundeklubb forplikter jeg med til å behandle alle
    hunder og medlemmer med respekt.
2. Som medlem av AHK skal jeg benytte positiv hundetrening og spre lærdom og
    kunnskap om dette.
3. Jeg tar sterk avstand fra metoder som utøver fysisk avstraffelse av hund.
4. Jeg skal utvise god sportsånd og tilby min hjelp og støtte til andre.
5. Jeg skal engasjere meg i klubbens arbeid både innad og utad.
6. Jeg forplikter meg å forholde meg til klubbens regler og vedtekter.

Klubben har ni instruktører. Vi har faste treninger, både i konkurranselydighet, agillity og ulike former for miljøtrening, for klubben`s medlemmer.

Vi kjører også valpekurs, hverdagslydighetskurs, nybegynner og videregående kurs i konkurranselydighet, bronsemerkekurs, agillitykurs, og handlerkurs, både med interne og eksterne instruktører.

Medlemmer i Alta Hundeklubb har medlemsfordeler som billigere kurs, og medlemskort som gir rabatter på enkelte forretninger i Alta. Se mer informasjon om medlemsfordeler finner du på siden "Medlemdsfordeler" ved å følge linken i menyen til venstre.

Ønsker du et sosialt miljø, og en trygg og god familiehund? Gå på kurs hos oss i Alta Hundeklubb, og delta gjerne på våre treninger. Alle er hjertelig velkommen!

Lurer du på noe, kontakt oss. Vår e-postadresse er: altahundeklubb@gmail.com

Dere finner oss også på Facebook på ulike sider:

 

VÅRE SPONSORER ER:

                     

Medlemskortet til Alta Hundeklubb, som gir medlemsfordeler med rabatt på Buddy Alta, Skoringen og Anne Ma Doghouse. Medlemskortet kan hentes på de faste treningene i klubben, eller sendes pr. post etter henvendelse. Les mer under Medlemsfordeler.